Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

“Табла” организује дружење са децом током Дечје недеље

Поводом Дечје недеље Нишки креативни студио и Интернет часопис за подстицање дечјег стваралаштва “Табла”, организовали су у свечаној сали О.Ш. “Ћеле – Кула” у Нишу дружење ставаралаца за децу са ученицима ове школе.
Своје стихове ученицима нижих разреда казивали су песници: Срђан Живковић, Драган Маринковић и Миња Илијева.
“То је тек једно у низу оваквих дружења која ће бити организована до краја ове године за ученике нишких основних школа. Поред тога бићемо врло активни и у другим градовима Србије јер желимо да упознамо младе ствараоце и оне који ће то тек постати широм региона”, изјавио је Драган Маринковић из Нишког креативног центра.
Часопис “Табла” намењен је деци која похађају основне школе у Србији, али и у дијаспори где се настава одвија на српком језику.
“Табла” објављује ауторске радове деце из Србије и региона. Оснивачи часописа су као један од главних проблема са којим се суочавају деца, просветни радници и родитељи, уочили недостатак простора за афирмацију дечјег стваралаштва.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,116 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>