Predsednik opštine Svrljig na CNN

Milija Miletić, pojavio se na jednoj od najvećih svetskih medijskih kuća i to u istom prilogu sa, ni manje-ni-više, nego Papom, objavio je danas internet portal južne vesti.rs

U dvominutnom prilogu “Istočna Evropa okovana zimom”, o ekstremno niskim temperaturama za ovaj deo sveta, CNN je naveo primer trudnice u Grbavču, zavejanom planinskom selu nadomak Svrljiga, koja samo što se nije porodila. Međutim, “misija spasavanja” u koju je krenula čitava kolona vozila, morala je da bude privremeno prekinuta.

– Kamion koji čisti sneg se pokvario zbog niskih temperatura i velikog snega. Zbog toga moramo da prekinemo akciju. Nosimo stvari za bebu, pelene, kupke, hranu. Ali, pokušaćemo kasnije ponovo – objasnio je Miletić u izjavi za CNN, a prenose južne vesti.

Odmah nakon priče iz svrljiškog kraja, u istom prilogu reporteri CNN-a slikom su otišli u Rim, odakle su preneli izjavu Pape koji je govorio o teškoj zimi.

Inače, kako su Južne vesti već pisale, put do sela je ipak očišćen a samo nekoliko časova kasnije trudnica je dobila porođajne bolove i bezbedno je prevezena u niško porodilište, gde je rodila devojčicu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.088 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>