Stanje na putevima malo bolje

Stanje na putevima malo bolje

Opštinski Štab za vanredne situacije zasedao je i rano jutros razmatrajući vanrednu situaciju na teritoriji opštine Svrljig, prouzrokovanu izuzetno hladnim vremenom i snežnim pokrivačem koji onemogućuje normalan život građana. Glavni zadaci Štaba ovog jutra bili su da se obezbede lekovi za sve građane na selima kojima su neophodni, kao i da se nastavi sa čišćenjem smetova koji onemogućavaju pristup mnogim selima na teritoriji opštine. Komandant Štaba za vanredne situacije i predsednik opštine Svrljig, Milija Miletić, nakon podnošenja izveštaja saradnika, današnju situaciju ocenio je nešto povoljnijom u odnosu na jučerašnju.

Situacija sa javnim prevozom je nepromenjena u odnosu na prethodne dane. Sa autobuske stanice Niš ekspresa smo dobili informaciju da su kašnjenja iz pravca Niša i Timočke krajiine oko 10 minuta, dok je linija ka Vlahovu skraćena do Guševca, a linija ka Galibabincu do Lalinca. Situacija sa ostalim linijama koje su bile u prekidu i koje su bile skraćene prošle nedelje ostala je nepromenjena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.087 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>