Donacija turske agencije TIKA

Turska razvojna agencija za međunarodnu pomoć i saradnju uputiće Svrljigu pomoć od 20.000 eura. Ovo je dogovoreno na sastanku predsednika opštine Svrljig Milije Miletića i predsednice Skupštine opštine Svrljig Jelene Trifunović, sa direktorom turske agencije Emrahom Ustaomerom, održanom u beogradskoj kancelariji ove organizacije, saopštila je Informativna služba opštine Svrljig.
U uspostavljanju saradnje Svrljiga i turske Agencije posredovala je Kancelarija za održivi razvoj Ministarstva bez portfelja, a sastanku je prisustvovao i pomoćnik direktora Kancelarije, Edib Kajević.
Sredstva će, prema obećanju direktora Ustaomera, biti prebačena Svrljigu već u aprilu kada će početi i realizacija projekta. Novac će biti utrošen za uređenje i obezbeđivanje prostora oko kompleksa obrazovnih ustanova u Svrljigu gde se nalaze osnovna i srednja škola i vrtić.
Ovo je samo još jedan primer dobre saradnje opštine Svrljig i Kancelarije za održivi razvoj, koja je u prethodnom periodu u više navrata pomagala u raznim projektima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.049 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>