Uskoro subvencije za prevoz

Iz Opštine Svrjig danas smo dobili obaveštenje da će od 1. aprila 2012. godine početi da se realizuje odluka Skupštine opštine o subvencionisanju autobuskog prevoza za lica starija od 70 godina, trudnice i invalide koji imaju prijavljen borvak i žive na području opštine Svrljig. Za korišćenje ove povlastice, navedene kategorije građana moraju da imaju legitimacije. Za dobijanje legitimacije građani se prijavljuju Odseku za privredu Opštine Svrljig, kancelarija broj 7. Izdavanje legitimacija počeće 29. marta ove godine, a potrebno je podneti zahtev koji se dobija u opštini, fotokopiju lične karte, jednu fotografiju veličine 2×3 cm, dokaz o uplati administrativne takse od 200 dinara, a za trudnice i invalide i potrvde nadležnih institucija. Iz Opštine Svrljig upozoravaju građane da bez legitimacije nije moguće ostvariti subvencionisani prevoz, a za korišćenje ovog prevoza na autbuskoj stanici u Svrljigu ili u autobusu, lice će dobijati subvencionisanu kartu na željenoj relaciji koja će za korisnika biti besplatna. Dodatna obaveštenja mogu se dobiti u Opštini Svrljig, ili na telefon 821-018.
Takođe, Opština Svrljig obaveštava korisnike autobuskog prevoza da je, na zahtev građana, izvršena izmena reda vožnje na liniji Niš Svrljig, tako što je polazak iz Niša ka Svrljigu u 22.15 pomeren, pa sada taj autobus polazi u 22.45. Ova promena primenjuje se od srede, 28. marta 2012. godine, odnosno od danas.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.047 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>