Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

5. November 2018.

На седници СО Сврљиг о безбедоносној ситуацији

На данашњој седници СО Сврљиг одборници су расправљали о безбедносној ситуацији у Сврљигу. Ову тачку дневног реда предлагали су раније одборници СПС-а, а данас је она стављена на дневни ред. Одборницима је безбедоносну ситуацију у…


На Сврљишким планинама горе шуме

Пожар који је јуче букнуо на Сврљишким планинама са белопаланачке стране током ноћи и јутра проширио се и на сврљишку где је захватио ниско растиње и шуме изнад села Лозан, Гулијан, Периш,  Црнољевиц и Белоиње….


Пластеници за 40 жена у Сврљигу

40 жена које живе на територији општине Сврљиг добиле су пластенике за гајење поврћа у оквиру пројекта Уједињених нација за оснаживање жена на селу. Донацију, чија је вредност преко 2 милиона динара, женама које су…


72 године постојања и рада КУД “Дејан Јовановић Деша”

КУД “Дејан Јовановић Деша” из Тешице код Алексинца концертом је обележило 72 године свог постојања и рада. Овом догађају присуствовао је наш дописник из Алексинца Душан Стевановић, па да видимо шта је том приликом забележио.